Afterwork Stockholm


Vi listar afterwork i Stockholm med gratis mat och inträde! Det enda du betalar för är om du vill ha öl eller vin till maten.

Afterwork är något som slagit igenom stort på Västkusten och som på senare år blivit allt vanligare även i Stockholm. Tanken är att man efter jobbet, vanligtvis fredagar, går ut till den lokala puben/restaurangen och tar några öl och äter lite mat innan man går hem för helgen.

I konkurrensen efter kunder försöker många pubar överträffa varandra i erbjudanden till potentiella kunder. Flera pubar i Stockholm erbjuder gratis buffé och inträde mellan 17-19:00 för att locka sällskap in på afterwork.

Detta har blivit ett mycket populärt sätt att tillbringa kvällen på efter jobbet. Och det finns inget krav på att man går tillsammans med arbetskamrater, alla olika typer av sällskap är välkommna.

För dig som gäst innebär det att du får en god sallads- och kycklingbuffé och bara behöver betala för det vin eller öl du dricker. För restaurangen/puben innebär det några kronor i kostnad för råvaror till mat men å andra sidan betydligt fler kunder som köper vin, cider och öl. Det är en bra deal för alla parter.

Vi har listat alla barer/pubar/restauranger i Stockholm som bjuder på gratis mat och inträde vid afterwork. Listan gäller i skrivande stund, vid eventuella förändringar är ni välkommna att ta kontakt med oss så skall vi uppdatera listan. För att vara säker på att erbjudandet fortfarande gäller bör du ringa respektive lokal/servering innan ni åker dit.

Afterwork i Stockholm med gratis mat och inträde

Grappa Bar & Lounge | S:t Eriksgatan 86, Stockholm. Telelefon 08 - 30 80 05.
Afterwork varje vardag mellan klockan 16:00-19:00. Fritt inträde och ett glas öl, vin eller cider för endast 45 kronor. Köper du ett glas för 45 kronor får du dessutom en fri salladsbuffé. Perfekt för sällskapet som vill äta och dricka gott men inte behöva lägga ut allt för mycket pengar.Brasserie Elverket | Linnegatan 69, Stockholm. Telefon 08-661 25 62.
Erbjuder afterwork fredagar klockan 16:00-19:00 med gratis plockmat med Tapasbuffé. Ett glas vin eller öl kostar från 50 kronor. Perfekt för dig som vill ta en öl med kompisarna och äta lite innan du tar helgledigt. En buffétallrik med mat och en öl kostar alltså tillsammans 50 kronor.Matkultur | Erstagatan 21, Stockholm. Telefon 08 642 03 53.
Familjeägd restaurang på Södermalm i Stockholm som varje fredag mellan 17:00-19:00 erbjuder afterwork med gratis snittar om du köper ett glas vin eller öl.
    För 50 kronor för du ett glas vin och en mindre tallrik med ett par snittar som mättar magen hyggligt. Bra pris och hög kvalitet på maten för endast ett glas vin eller öl!