Catering Stockholm


 • Stockholms bästa cateringfirmor rankade efter pris och matupplevelse.
 • Catering från 200 kr per person!

 • De flesta människor vill på sina stora högtidsdagar - oavsett om det är bröllop, festligheter eller studentexamen - kunna fokusera på att njuta av festen istället för att som värd behöva ägna hela kvällen åt att stå framför spisen och servera gästerna.

  I Stockholmsområdet finns ett stort antal cateringfirmor som kan erbjuda matlagning och servering av dina gäster. Catering är ett självklart val för alla som går i bröllopstankar eller för företag som vill annordna en större konferens med middag.

  En cateringfirma kan leverera måltider enligt dina önskemål direkt hem till dig som privatperson eller till företag i Stockholmområdet. Du styr själv i samråd med cateringfirman vad som skall stå på menyn.

  De flesta cateringfirmor kan erbjuda ett brett utbud av maträtter. Populärt vid "enkla högtider" som studentexamen är till exempel bufféer (du kan vanligen välja mellan sommar- asiatisk- medelhavs och vegetariska bufféer för att nämna några).

  Vid mer formella möten som konferenser kan du välja på catering med för- och varmrätter. Då kan du direkt till platsen du befinner dig på få utlevererat ett brett utbud av varmrätter (du väljer själv mellan fisk, kött och vegetariska rätter).

  Det absolut vanligaste tillfället som de flesta anlitar catering på är vid bröllop. De flesta cateringfirmor kan erbjuda särskilda bröllopsmenyer där såväl förrätt, varmrätt som efterrätt och vickning ingår.

  Catering vid studentexamen (bufféer) kan vanligen fås för under 200 kr per person medan bröllop
  (hela menyer) startar från 500 kr per person och uppåt.

  Vi har försökt oss på att ranka vad vi anser vara Stockholms bästa cateringfirmor. Vi uppdaterar hela tiden vår lista så om du har ett eget förslag är du välkommen att tipsa oss via e-mail.


  Flygande Köket | Telefon 08 - 732 94 88
  Cateringfirma i Stockholm som erbjuder ett komplett utbud av maträtter som passar allt från studentexamen till bröllop. För enkla tillställningar kan man leverera goda bufféer för endast 178 kr per person. Vid bröllop kan du välja mellan hela menyer från cirka 375 kr per person. Flygande Köket levererar till hela Stockholmsområdet och kan även hjälpa till med servering om så önskas och vid behov även med porslin och bestick.

  A Catering           | Telefon 08 – 400 246 75
  A Catering är känt för sina goda bufféer som är ett utmärkt val för tillställningar med 10 personer eller mer. Det valbara utbudet i övrigt består av mingelmat (snittar), a la carte menyer och förslag på bröllopsmat. Hos A Catering kan du under december månad även beställa julbord.

  Carotte Catering | Telefon 08 - 655 11 22
  Carotte Catering kan hjälpa dig med mat och servering vid bröllop, högtider och fester. Denna cateringfirma riktar sig såväl till privatpersoner som företag som skall annordna event. Carotte Catering är annars mest kända för sin höga kvalitet vid bröllopsmiddagar. Carotte tar hand om allt från dukning och porslin, trerättersmiddag, serveringspersonal och kockar, samt bröllopstårta. Om önskemål kan Carotte även bistå med fotograf och musik.
     Carotte Catering har tagit ett steg längre än de flesta andra cateringfirmor när det gäller bröllopsmiddag och försöker se till hela bilden och kundens önskemål.

  Bromma Deli       | Telefon 073 - 407 1525
  Bromma Deli ligger i Bromma men levererar utan extra kostnad till hela Stockholmsområdet. Här kan du beställa mat till alla tänkbara tillställningar. Bromma Deli har tidigare levererat mat till bröllop, dop, begravningar, studentfester, födelsedagsfester, företagsevent och företagsluncher.
      Du kan välja mellan ett stort utbud av rätter: Allt från trerättersmiddagar för bröllop till sallader och smörgåstårtor för födelsedagar och studentfester. Under december kan Bromma Deli leverera julbord till hela Stockholmsområdet.