Flyg Stockholm | Arlanda flygplats


All information du behöver om Arlanda Airport, om flygplanet är i rätt tid, hotell i närheten samt hur du tar dig till och från flygplatsen.

Arlanda Flygplats | Är flygplanet i rätt tid?

På Arlands egna hemsida får du direktinformation om anländande flygplan till Arlanda flygplats är i rätt tid eller kommer försent. Perfekt för dig som skall till flygplatsen för att hämta och vill veta om flyget anländer i tid.

Arlanda Airport är Sveriges största flygplats med 17 miljoner resenärer årligen. Flygplatsen utgör ett nav mot Asien och övriga Europa. Flygplatsen är en av Sveriges största arbetsgivare och på området arbetar över 15 000 personer.Hotell på Arlanda
För dig som skall ut i världen med ett tidigt morgonflyg från Arlanda kan det vara lockande att åka ut till flygplatsen kvällen innan avresa istället för att stressa ut till flygplatsen genom bilköer tidigt på morgonen. På Arlanda flygplats finns 2 hotell som erbjuder rum för övernattning.

Genom att övernatta på flygplatsområdet kvällen innan avresa kan du vakna relativt kort före avresa och äta frukost direkt på hotellet och sedan promenera över till inchekning, istället för att behöva starta dagen med en timslång bilresa till Arlanda.Transport till och från Arlanda
Till Arlanda flygplats går det alldeles utmärkt att ta sig både med taxi och tåg (Arlanda Express).

Väljer du att åka Taxi till Arlanda kan det vara bra att känna till att flera taxibolag erbjuder fastpris till Arlanda. Till exempel tar Blå Taxi ut ett fastpris om blott 175 kronor för resa från Stockholm City till Arlanda.

Med tåg resor du enkelt och snabbt till Arlanda flygplats med Arlanda Express. Från Stockholms central tar det 20 minuter ut till Arlanda med tåget. Tåget går var 15e minut från centralstationen under dagtid. Över 3 miljoner människor tar varje år tåget ut till Arlanda.