Fotografer Stockholm


   "Få saker är så viktiga i livet som att bevara minnen av det som en gång i tiden var. Att anlita en professionell fotograf kan te sig dyrt men att ha perfekta bröllops- eller familjefoton att se tillbaka på vid ålderns höst är värt alla pengar i världen."

Skall du gifta dig eller har planer på att ta ett familjefoto för att bevara minnen från en speciell högtid? Gör inte misstaget att överlåta ansvaret för fotografering till en nära vän!

Även om det finns många duktiga amatörfotografer i varje släkt och vänskapskrets är det för de flesta omöjligt att veta hur fotografier skall tas i en kyrka för att fånga bröllopets höjdpunkt och med rätt belysning.

Att ett par år efter bröllopet kunna bläddra i fotoalbumet och beundra hur vackert allt var väcker lätt minnen till liv om hur stark kärleken var. Väljer du att anlita en professionell fotograf ökar du dina chanser att få precis de bilder du vill ha.

Att anlita en professionell fotograf innebär också att din släkt och vänner slipper ansvar för fotograferingen. Få personer vill ha ansvaret för fotografering vid exempelvis ett bröllop. Det kan upplevas som påfrestande och stressande att behöva ansvara för att korten blir rätt och fotografen kan uppleva att bröllopet blir mer arbete än nöje och njutning. Lägger du ut ansvaret på en riktig fotograf kan alla gäster få slappna av och i gengäld ökar du dina chanser för att få perfekta bilder.

Att anlita en professionell fotograf är att rekommendera vid långt fler tillfällen än bröllop. Följande är situationer då det är lämpligt att anlita en riktigt fotograf:

Personliga porträtt
Idag är det viktigt att framstå med en god presentationsbild på Facebook eller, om du söker efter en ny partner, på presentationsbilden på dejtingsajten. Låt en fotograf ta din bild och var säker på att du framstår i bästa dager!

Barnfotografering
Åren går fort och snabbt saknar man att man inte har mer bilder på den egna familjen och barnen när de var små. Föreviga familjen på foto ett par gånger under deras uppväxt så att ni har något att se tillbaka på och visa dem den dagen de själv får barn.

Skadefoto
Har du ådragit dig en skada (sår, brännmärke eller hudförändring) och skall ansöka om ersättning från ditt försäkringsbolag är det viktigt med korrekt fotodokumentation. Ofta betalar även försäkringsbolaget dina utlägg för fotografering i samband med skadedokumentering.

Modellfoto
Siktar du på att bli modell och vill ta fram en egen första portfolio för att visa andra så är det ett absolut krav att anlita en professionell fotograf, annars har du ingen chans att slå igenom i den hårda konkurrensen.

Fotografer i Stockholm
Om du skall anlita en professionell fotograf i Stockholm kan du välja mellan någon av fotograferna nedan. Dessa fotografer har fått goda omdömen av tidigare kunder och kan anlitas för både bröllop, familjefoton, modellbilder och många andra uppdrag.

Higwall Porträtts- och bröllopsfotograf
En av Stockholms mest uppskattade bröllopsfotografer som har många genuint fina referenser från tidigare kunder. Kan uppvisa en stor portfolio med bilder från tidigare bröllop man haft ansvaret att fotografera.

Anlitar du Higwall som bröllopsfotograf har du stora möjligheter att välja vad som skall ingå. Som standard får alla som skall gifta sig 1 timmes fotografering på plats i kyrkan/vid vigseln, ett album om 10 bilder, ett stort bröllopsfoto om 30x40 cm samt ett webbgalleri online med skyddat lösenord där alla släktingar efteråt kan gå in och titta på bilderna.

Du kan välja att anlita Higwall i upp till en heldag vid ditt bröllop, vilket innebär att fotografen följer er i upp till 10 timmar, från innan vigseln till långt in på middagen/festen.Fotograf Joe Sundlin | Telefon 070-369 96 69
Omtyckt fotograf i Stockholm som har ett stort fotoalbum på sin hemsida där du kan titta på hans tidigare bilder. På hemsidan finns även en tydlig prislista med noggrann redogörelse för priser vid porträtt samt bröllop.

Utöver bröllop tar Fotograf Joe Sundlin gärna uppdrag inom dop, hemma-hos-porträtt, familjefoton samt modellbilder. Har du frågor om att anlita denna fotograf går det bra att ringa honom direkt.Tobias Björkgren Media | Telefon 073-3323529
Tobias Björkgren är en av Stockholms bästa porträttfotografer. Oavsett om du är modell eller ansiktet utåt för ditt företag är det idag viktigare än någonsin att ha en korrekt och professionellt tagen bild.

Fotograf Tobias Björkgren är känd för sin förmåga att kunna ta fram lyckade porträttbilder. Tobias Björkgren åtar sig gärna uppdrag inom porträtt- och eventfotografering, redaktionella uppdrag samt inom mat och mode.