Frisörsalonger Stockholm


 • Via oss hittar du några av Stockholms bästa frisörsalonger för dig som söker en ny frisyr.

 • En klippning är ingen standardvara. En frisör kan inte byttas ut mot en annan med exakt samma resultat. I grund och botten är en frisör en yrkesman/kvinna som har unika kvaliteter och egenskaper.

  Få saker är i vårt yttre så viktigt som vårt hår och vår frisyr. Kläder ägnar de flesta tusentals kronor och timmar åt att handla och jämföra. Samma noggrannhet borde gälla vid valet av frisör.

  En frisyr gör enorm skillnad i vårt yttre och hur vi betraktas av omvärlden. När du väljer frisör skall du sålunda inte gå till den som ligger närmast din bostad utan aktivt leta efter den frisör i närområdet som fått bäst omdöme och uppskattning av tidigare kunder.

  Likt en konstnär kan ha större eller mindre talang än andra inom samma nisch, så finns det frisörer och frisörsalonger som sticker ut och som är kända för kunna skapa frisyrer som framhäver dig som person.

  Frisörer i Stockholm
  Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara Stockholm bästa frisörer. Med begreppet bra frisör menar vi en frisörsalong eller frisör som utifrån ditt utseende, nuvarande frisyr och dina egna önskemål kan klippa dig utifrån de senaste trenderna och framhäva dig som person och ditt utseende.

  Michael & Frisörerna | Götgatan 84, Stockholm. Telefon 08-641 11 11.
  Frisörsalong på Södermalm med många nöjda kunder, omfattande galleri på den egna hemsidan med före och efter bilder på klippning man gjort.
     Salongen är även känd då man är duktiga på hårförlängning och ögonfransförlängning.  Tony & Guy | Hornsgatan 5, Stockholm. Telefon 08-714 56 56.
  Hårstylist och frisör i Stockholm som trots högt bokningstryck och gott omdöme håller låga och billiga priser. En stylistklippning startar från 500 kronor vilket, för att vara Stockholm, är mycket prisvärt.
     När du bokar en klipptid hos Tony & Guy så kan du uppge vilken erfarenhet du vill att frisören skall ha. Ju mer erfarenhet, desto dyrare men även mer avancerad klippning.  Hårgänget | Götgatan 31, Stockholm. Telefon 08 – 21 73 92.
  På denna salong blir du och ditt hår väl omhändertaget. Före klippningen (eller efter om man så vill) bjuds det på kaffe och själva klippningen föregås av hårtvätt.
     På salongen, som är en Stockholms största, jobbar ett 20-tal frisörer och hårstylister. Beroende på erfarenhet och populäritet varierar priset mellan de olika frisörerna från 450-800 kronor per klippning. När du bokar via webben kan du enkelt se erfarenhet och klippris hos respektive stylist.  You Stockholm | Birger Jarlsgatan 37, Stockholm. Telefon 08-23 88 88.
  En av de just nu mest populära frisörsalongerna i Stockholm med nästan 2 000 likes på FaceBook bland en trogen kundskara. Här väljer många av Stockholms kändisar att klippa sig.
     På You´s interaktiva startsida kan du se de senaste kändisarna som klippt sig på salongen. En klippning startar från 700 kronor, hårförlängning från 6 500 kronor.  Salong VITA | Nybrogatan 7, Östermalm. Telefon 08-611 48 20.
  Frisörsalong med vita och fräscha färger mitt på Östermalm. En av de stora salongerna i Stockholm med hela 18 anställda stylister/frisörer. Klipping, inklusive tvätt och fön, kostar från 600 kronor.
      För dig som är intresserad finns det möjlighet till hårförlängning och bruduppsättning.  Cam & CO | Svartmangatan 10, Gamla Stan. Telefon 08-411 20 28.
  Stockholms vackraste frisörsalong? Mitt i Gamla Stan, centralt i Stockholm, ligger denna salong med vintage-stil. Känslan när du kommer in i salongen är att du kommit till en unik hemmiljö hellre än en salong.
     Att besöka Cam & CO är en upplevelse i sig i design och miljö, dessutom klipper tjejerna på salongen mycket bra. Tisdagar och torsdagar håller man öppet extra länge och stänger först kl 19:00.