Hotell Stockholm


Vi har tagit fram en lista på bra hotell i Stockholm som passar alla plånböcker.
Välj något av hotellen nedan utifrån den prisklass du önskar:

Budgethotell | Hotell nära Centralstationen | Mellanklasshotell | Lyxhotell


Budgethotell | Reimersholme Hotell
Om du vill bo billigt i Stockholm men bibehålla en god hotellstandard är det naturliga valet Reimersholme Hotell som ligger vid utkanten av Hornstull på Södermalm. Från hotellet har du vacker utsikt mot vattnet och båtlivet i Stockholm.

Hotellet ligger 500 meter från Hornstull Tunnelbana och med gångavstpnd till Gamla Stan. Priset för ett enkelrum om du bokar med god framförhållning startar från 500 kronor och uppåt. Trots det låga priset så ingår alltid en fullvärdig frukost med stort utbud av bröd och pålägg i priset. Är du i närheten av hotellet under dagen kan du köpa lunch och middag i hotellets restaurang senare under eftermiddagen.

Fördelen med Reimersholme Hotell är, bortsett det låga priset, att hotellet ligger invid en vacker småbåtshamn och trots sitt centrala läge i Stockholm har nära till gröna promenadstråk. Här känns det som att bo mitt vid havet/grönskande land trots att du bor bara ett par km från Stockholm City.


Hotell nära Centralstationen | Clarion Hotel Sign
Ett av Stockholms största och mest omtyckta hotell alldeles i närheten av Stockholms Centralstation. Trots det nära läget till Stockholm C ligger hotellet i ett lugnt område, rummen är tysta nattetid och erbjuder en god nattsömn.

Högst upp på hotellet ligger Selma Spa där du har utsikt över Stockholms takåsar. Bor du på hotellet erbjudes du ett rabatterat pris vid inträde till Selma Spa.

Som gäst på hotellet ingår alltid frukost i priset. På hotellet finns en utmärkt restaurang som även serverar lunch och middagar. Maten är i första hand skandinavisk och på menyn återfinns många fiskrätter.

På Clarion Hotel Signs hemsida kan ni under rubriken "erbjudanden" hitta många intressanta och prisvärda erbjudanden på hotellet. Bland annat lyxpaket för 2, bröllopspaket, lunch och spa inkluderat i priset för hotellrum, med mera. Erbjudandena innebär att ni kombinerar flera paket och erbjudes rabatt på totalen.


Mellanklasshotell | Crystal Plaza Hotel
För dig som vill bo centralt i Stockholm med god rumskvalitet utan att behöva betala alltför mycket är Crystal Plaza Hotel ditt bästa val. Från hotellet har du gångavstånd till Stureplan. Under helger är det möjligt att bo på hotellet för en bra bit under 1 000 kr per dygn och då ingår frukost i priset.

På hotellet finns 111 rum fördelar över enkelrum och dubbelrum. I alla rum finns självklart badrum och TV. Om du vill äta lunch eller middag på hotellet så serveras i hotellets restaurang måltider med asiatisk inspiration.

På hotellet finns ett gym och bastu. Som hotellgäst har du gratis inträde till båda. Receptionen på hotellet håller öppet dygnet runt och alla rum är utrustade med WiFi. Önskar du förvara värdesaker säkert finns i receptionen kassaskåp.


Lyxhotell | Grand Hôtel Stockholm
Stockholms utan tvekan mest kända hotell är Grand Hôtel Stockholm. Hela hotellet andas lyx ut i fingerspetsarna. Hotellet har ett av de bästa lägena i Stockholm och från hotellet går ni på någon minut till Gamla Stan, det kungliga slottet, Riksdagen, Strandvägen med mera. Hotellet har utsikt mot Slottet och Stockholms ström.

Hotellet är självklart klassat som ett femstjärnigt hotell och är så mycket mer än ett hotellrum för dig som gäst. I hotellet finns en av Stockholms bästa restauranger med stjärna i Guide Michelin. Vill du koppla av finns på hotellet ett Spa av högsta kvalitet med utmärkta behandlingar för kropp och själ.

Smakar det så kostar det, och det gäller även för Grand Hôtel. Många bokar dock ett rum i samband med bröllop eller andra högtidsstunder i livet. Det bara finns vissa saker man måste göra i livet, en sådan är för de flesta att ha tillbringat en minnsvärd lyxkväll på Grand Hôtel i Stockholm.