Hyrbil Stockholm


OBS: Glöm inte att den billigaste biluthyrningen är den där du lånar din vän eller familjs bil. Likaså är den billigaste flyttransporten den där Du och dina vänner hjälps åt gemensamt med flytten. I båda fallen kan du spara tusenlappar hellre än att vända dig till en biluthyrningsfirma.

För dig som ändå är i behov av att hyra bil i Stockholm rekommenderar vi någon av följande biluthyrare.

Rent-a-wreck | Riktigt billig biluthyrning i norra Stockholm

Rent-a-wreck är känd som en av Sveriges allra billigaste biluthyrare, och kvaliten på bilarna håller betydligt högre standard än vad företagsnamnet låter anspegla. Hos Rent-a-wreck kan du välja mellan ett brett utbud av bilar. Allt från småbilar för 2 personer till skåpbilar som kan användas för flyttransporter med upp til 21 kubikmeter lastutrymme. En småbil med fria kilometer under 1 dygn fås från 400 kr. Är ni flera som skall åka en längre sträcka finns även minibussar att hyra.

För att hyra bil hos detta bolag krävs att du är minst 23 år och haft körkort under 1 år. Bilarna hos Rent-a-Wreck hämtas i Järfälla, bredvid NetonNets lagerförsäljning.Hertz biluthyrning | Centralt i Stockholm nära dig

Om du prioriterar tillgänglighet och bilavhämtning nära den egna bostaden hellre än absolut lägst pris rekommenderar vi Hertz Biluthyrning. Om du vänder dig till Hertz behöver du aldrig åka långt för att hämta din bil. Kontor finns bland annat på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen. Bilarna håller mycket hög kvalitet och fordonsflottan är oftast bara några år gammal.

Hertz har över 30 kontor runt om i Stockholm vilket innebär att du ofast bara behöver ta dig några kilometer för att hämta din bil. Hertz finns även vid Arlanda flygplats vilket passar utmärkt om du kommer med flyg till Stockholm och är i behov av hyrbil.