Fastighetsmäklare i Stockholm


Stockholms mest exklusiva fastighetsmäklare. Välkommen in och titta på de lyxigaste bostadsrätterna och villorna i Stockholm.

Skeppsholmen

Endast de bästa våningarna och villorna i Stockholm!

Skeppsholmen har alltid varit det naturliga valet för alla förmögna Stockholmare som vill sälja och köpa lägenheter i prisklassen kring 30 miljoner kronor. Skeppsholmen har alltid ett stort utbud av vackra våningar och villor med havsutsikt i Stockholmsområdet där prisbilden inte sällan slutar en bra bit över 30 miljoner kronor.

På Skeppsholmens hemsida presenteras varje objekt omsorgsfullt med vackra bilder. På Strandvägen är Skeppsholmen en av de mest etablerade fastighetsmäklarna och där finns vanligen ett stort utbud av våningar till salu. De allra mest exklusiva objekten utgörs dock av de stora villorna med havsutsikt som är så vackra och svårvärderade att prisbilden oftast inte sätts ut online.Residence Fastighetsmäkleri

Exklusiva lyxvåningar på Östermalm!

Residence Fastighetsmäkleri åtar sig endast de allra mest exklusiva försäljningarna i Stockholmsområdet. Hos Residence finns ett stort utbud av etagevåningar, hörnvåningar och penthouse kring Östermalm och Strandvägen. Våningarna som förmedlas kring Strandvägen och exklusiva delar av Östermalm brukar starta med en prisbild kring 20 miljoner kronor.

På Drottningholm och Saltsjöbaden förmedlar Residence försäljning av fantastiska villor med strandtomt. Vanligen rör det sig om ståtliga villor över 500 kvadrat med omedelbar närhet till havet och otrolig havsutsikt. Prisbilden brukar ligga mellan 20-30 miljoner kronor per objekt.Eklund Stockholm New York

Snabbväxande mäklare i Stockholm!

De traditionella mäklarna i den högre prisklassen i Stockholm har på senare år fått konkurrens av Eklund Stockholm New York som är en mycket snabbväxande mäklare i så väl Stockholm som NY. ESNY åtar sig endast objekt med högt försäljningsvärde och har inriktat sig på att kommande år bli rika Stockholmares val nummer 1 om de letar efter grandiösa objekt i Stockholm eller New York.

ESNY har på senare tid fått mycket medial exponering efter försäljningar av några av Stockholms dyraste våningar genom tiderna.