Manikyr och pedikyr Stockholm


Manikyr är en underbart avkopplande skönhetsbehandling för dina händer och fingernaglar. Idag är det för de flesta kvinnor lika naturligt att gå på manikyr som att boka en massagebehandling.

En vanlig manikyrbehandling på en nagelsalong i Stockholm inkluderar massage av händerna, nagelfilning, påläggning av nagellack och formande av dina naglar. Vid önskemål kan man genomföra nagelförlägning.

Runt om i Stockholm finns flera manikyrsalonger som erbjuder behandling och skönhetsvård av dina händer och naglar. De flesta salonger kan även erbjuda pedikyr som inkluderar massage av dina fötter, enkel fotvård, filning och formning av dina tånaglar.

Den vanligaste formen av manikyr kallas för fransk manikyr och innebär att främmre delen av nageln målas vit medan nedre delen av nageln målas rosa.

Manikyr har blivit ett nöje för många i Stockholm, det upplevs av många som otroligt avkopplande att få sina händer masserade och naglarna ompysslade. Det är vanligt att mindre kvinnliga sällskap om 2-3 personer besöker manikyrsalonger tillsamans och låter sig bli väl omhändertagna samtidigt som man kan prata och ha roligt med varandra.

Manikyr och pedikyr behöver inte heller vara dyrt. Runt om i Stockholm finns många skönhetsskolor som erbjuder elevbehandlingar för under halva priset jämfört med samma behandling ute på stan.

Vi har rankat de billigaste elevbehandlingarna i Stockholm och även vad många anser vara de bästa nagelsalongerna för dig som vill ha en nagelförlägning eller önskar att få dina naglar och händer ompysslade.

Manikyrsalonger i Stockholm:

Best of Nails | Manikyrsalong i Stockholm City

Mitt i Stockholm City hittar du nagelsalongen Best of Nails som ligger nära Hötorget och Östermalmstorg T-bana. Salongen erbjuder behandlingar med nagelförlägning, fransk manikyr, rosa fyllning och permanentlackning med mera.

På salongen arbetar 3 personer, alla med lång och gedigen erfarenhet av att ge manikyr. Ibland kan det förekomma erbjudande om elevbehanlingar på salongen vilket ges till motsvarande halva priset jämfört ordinarie pris. En elevbehandling tar vanligen längre tid än en ordinarie behandling.NH Nails | Specialiserade på professionell nagelvård

En av Stockholms största nagelsalonger och alla medarbetare har gedigen bakgrund inom nagelvård och manikyr. Behandlingar på NH Nails är trots detta billiga och en timmes Spa Manikyr kan fås för 500 kronor!

Utöver manikyr och nagelfärgning är man på salongen mycket duktiga på nagelförlängning. Salongen ligger på Brunnsgatan i centrala Stockholm med gångavstånd till Hötorget T-bana.


Elevbehandlingar i Stockholm:

Elisabethskolan | Manikyr för 250 kronor i timmen!

För dig som vill prova manikyr eller pedikyr men inte vill lägga alltför mycket pengar så finns det många salonger som erbjuder elevbehandlingar för halva priset. Elisabethskolan är en hudvårdsskola i centrala Stockholm som erbjuder eftergymnasiala utbildningar inom hudvård.

På Elisabethskolan kan du för 250 kr boka 60-minuters manikyr som inkluderar handbad, nagelvård, lackning av naglarna samt hand- och underarmsmassage. Om du lägger till 80 kronor kan du istället välja en Spa Manikyr-behandling som varar 90 minuter.