Massage i Stockholm


Med friskvårdsbidrag och elevbehandlingar kan du få 2 timmars helkroppsmassage för endast 260 kronor i Stockholm!

Friskvårdsbidrag - Massage till halva priset

Friskvårdsbidraget kan nästan liknas vid ett ROT eller RUT-avdrag men för massage och kroppsvård. Med friskvårdsbidrag kan du halvera din kostnad för massage.

Skatteverket tillåter att företag och offentlig verksamhet betalar en mindre kostnad för sina anställda avseende motion och friskvård. Friskvårdsbidragets storlek skiljer sig åt mellan olika företag men uppgår vanligen till mellan 1000 kr till 2000 kr per år.

Friskvårdsbidraget är mycket förmånligt både för företaget och dig som anställd eftersom du som anställd slipper betala exempelvis massage med egna skattade pengar utan istället kan skicka hela eller halva kostnaden vidare till företaget du arbetar på. Företaget slipper i sin tur betala arbetsgivaravgift för friskvårdsbidraget och får också en avdragsgill kostnad.

Ett företag kan utforma sitt friskvårdsbidrag på valfritt sätt. En del företag tillåter att hela kostnaden för till exempel massage upp till 2000 kr om året kan tas av företaget, andra beviljar ersättning om 50 % av kostnaden upp till 4 000 kr (nettobidrag om 2000 kr). Hör efter med din arbetsgivare om vad som gäller på just din arbetsplats.

Massage är en oerhörd avkopplande form av kroppsvård som många individer tyvärr ofta drar sig för att gå på då det inte är ovanligt att en och en halv timmes massage hos en certifierad massör kan kosta upp till 1 000 kr. Med skattade pengar innebär det att de för de flesta är dyrare att få 1.5 timmars massage än vad man som en normal arbetstagare tjänar på en hel arbetsdag efter skatt.

Med friskvårdsbidraget kan Du dock i realiteten halvera din kostnad för massage. Väljer du dessutom att gå på elevbehandlingar, förutsatt att ditt företag godkänner detta som friskvård, kan du i praktiken återigen halvera din kostnad för massage och i många fall ånjuta helkroppsmassage om 90 minuter till ett pris om blott 250 kronor!


Elevbehandlingar i Stockholm

Elevbehandlingar utförs av personer som gör sin praktik för att kunna bli diplomerade massörer. Ofta är dessa personer mycket duktiga och intresserade av att ge en så bra massage som möjligt. Många föredrar att gå på elevbehandlingar just av denna anledning.

Priset för en elevmassage är därtill vanligen bara hälften jämfört med kostnaden hos en diplomerad massör. Följande massageskolor erbjuder elevbehandlingar i Stockholm:


Elisabethskolan
Bokningstelefon: 08-442 72 40. Besöksadress: S:t Paulsgatan 25, Stockholm

Massageskola på Södermalm som erbjuder elevbehandlingar under större delen av året. Lilla Lyxpaketet, helkroppsmassage under 2 timmar, kostar cirka 510 kronor före eventuellt friskvårdsbidrag vilket innebär att du i efterhand, om din arbetsgivare tillåter det, kan få tillbaka halva eller hela kostnaden för massagen.

Elevmassage om 2 timmar för ~260 kr med eventuellt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare är ett fantastist bra pris!Gilda Skolan
Bokningstelefon: 08-440 05 97. Adress: Sveavägen 52, Stockholm

Etablerad och välkänd elevskola i Stockholm. Erbjuder aromamassage (kropps-, ansikts- och hårbottensmassage med varm olja) om 2 timmar för endst 480 kronor före eventuella friskvårdsbidrag!

480 kronor är ett mycket bra pris för massage under 2 timmar, och med friskvårdsbidrag kan du eventuell halvera eller ta hela den kostnaden via arbetsgivaren i efterhand om ditt företag tillåter massage som friskvård.Beauty School of Sweden
Besöksadress: Kungsholmstorg 6, Stockholm
Telefon: 08-653 37 22

Yrkesskola med inriktigt på kroppsvård och SPA. Ligger centralt i Stockholm på Kungsholmsgatan. Här kan du välja mellan ett stort utbud av massageformer. För dig som vill gå ofta kan du köpa ett bonuskort med 5 besök till ett rabatterat pris.