Rörmokare Stockholm


Om du letar efter en rörmokare i Stockholm hittar du här de företag i Stockholmsområdet som har anställda rörmokare.

En rörmokare (kallas också för VVS-montör) är en yrkesman som utför installationer och reparationer av VVS-anläggningar. En certifierad rörmokare har genomgått minst 3 års gymnasial utbildning med inriktning på VVS och därefter arbetat i cirka 2 år som lärling inom branschen och därutöver även genomfört ett gesällprov med godkänt resultat för att kunna få yrkestiteln rörmokare.

Att rörmokare (VVS-montör) är en skyddad titel som kräver yrkesexamen är viktigt då det är stora värden som står på spel vid installation av värme, ventilation och sanitet (VVS).

Rörmokare i Stockholm:

Allmänna Rörjouren
Företag i stockholm som specialiserar sig på arbeten inom VVS. Stor erfarenhet inom värmepannor, varmvattenberedare och värmepumpar från leverantörer som NIBE och IVT. Allmänna Rörjouren har dygnet-runt-jour avseende VVS.
Adress: Postvägen 2B, 19266 Sollentuna | Telefon 08-558 03 553

Svanströms El och VVS AB
Certifierade rörmokare i Stockholm med jour dygnet runt. Täcker merparten av Stockholm och kan vara på plats inom 1 timma vid akuta händelser. Utöver akuta fall åtar man sig gärna reparation av droppande kranar, servicearbeten inom VVS såsom reparationer och felsökningar. Man kan också vara behjälplig med avloppsrensningar och installation av solvärme. Bolaget har även certifierade elektriker och kan hjälpa till med installation och reparation av el.
Adress: Turingevägen 38 B, 125 43 Älvsjö | Telefon 08-530 200 58

Bengtsson & Bengtsson VVS
Bengtsson & Bengtsson VVS är ett företag i Stockholm som gärna åtar sig arbeten inom VVS åt såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar som privata företag. Om du söker en rörmokare kan Bengtsson & Bengtsson VVS hjälpa till med service av befintliga rör och anläggningar, installation av nya rör, felsökning av tex droppande rör, tillsyn och inspektion av företags VVS-anläggningar samt jour-beredskap vid akuta händelser.
Email: info@bobvvs.se | Telefon: 08-656 80 30

Edsvik VVS i Stockholm
Edsvik VVS har certifierade rörmokare som är duktiga på allt som har med värme, vatten och sanitet att göra. Skall du renovera ditt badrum eller installera en värmepump och behöver hjälp kan Edsvik vara företaget du söker. Edsvik utför gärna arbeten åt privatpersoner såväl som företag.
Adress: Reprovägen 1, 183 77 Täby | Telefon 08-30 65 07