Taxi Stockholm


Taxibolag i Stockholm med lägst priser:


BlåTaxi

Taxameterpris: 145 kr för resa om 10 km som tar 15 min!

BlåTaxi är Stockholms utan tvekan allra billigaste taxibolag. Detta bolag erbjuder oslagbara priser om endast 145 kr för en typresa som tar 15 minuter och är 10 km lång i Stockholm City. Till Arlanda Flygplats har man fastpris om 175 kronor under dagtid (kl 06-22) från Stockholm City. Observera att fastpriset endast gäller till Arlanda, åt andra hållet (från Arlanda in till Stockholm) ligger priset på 325 kr.

BlåTaxi håller extremt låga priser genom att man hos Stockholmarna är kända för sina låga priser, det innebär att bilarna nästan alltid är fullbelagda och mycket sällan inte har kunder. Planerar du en resa till Arlanda gör du klokt i att boka Taxi ett par dagar i förväg för att undvika att det inte finns några lediga bilar när det är dags att åka.

För att boka taxi kan du ringa Taxiblå på följande nummer: 0771-2528294 eller boka via deras hemsida. För att verka för en säker och beskattad taxibransch måste du betala med kort när du åker med BlåTaxi då deras bilar är kontantfria. Därigenom får du alltid kvitto på din resa och vet att du åker med ett tryggt bolag.Taxi Kurir

Jämförspris: 242 kr för resa om 10 km som tar 15 min på dagtid/vardag!

TaxiKurir är Sveriges största taxibolag och ett säkert kort för dig som vill åka med ett etablerat och billigt taxibolag i ett. TaxiKurir är, utöver att man är störst på taxi i Sverige, också ett av de billigaste bolagen att resa med i Stockholm. Under dagtid kostar en resa om 10 km som tar 15 minuter endast 242 kronor under vardagar. Jämförspriset ligger lite högre än hos BlåTaxi ovan, men hos TaxiKurir finns nästan alltid en ledig bil vilket inte är fallet hos BlåTaxi. För priser Kvällstid/nattetid/helg finns prislista på TaxiKurirs hemsida och även tydligt utmärkt på ena rutan på alla bilar.

Beställer bil via TaxiKurir gör du enklast via deras växel på: 08 - 30 00 00.Taxi Stockholm

Taxameterpris för typresa om 10 km/15min: 242 kr dagtid/vardagar

Taxi Stockholm är ett av de största Taxibolagen i Stockholm. Har du svårt att få tag i en bil når du enkelt Taxi Stockholm via telefonnummer 15 00 00. Du kan också boka taxi direkt via deras hemsida eller ladda ned deras App för iPhone och boka direkt i mobilen.

Varje dygn görs över 20 000 resor med Taxi Stockholm, de allra flesta av dessa i miljöklassade bilar. Totalt har detta bolag över 4 000 chaufförer knutna till sig.