Alltid de senaste prognoserna för vädret i Sthlm!

Väderprognos Stockholm


Yr.no
Pålitliga väderprognoser från meteorologiska institutet i Norge.

Om det finns en enda prognos du bör utgå ifrån när det gäller vädret i Stockholm så är det väderprognosen från Yr. Yr är ett sammarbete mellan NRK (Public Service i Norge) och det norska meteorologiska institutet. Yr har genom åren visat en häpnadsväckande förmåga i att kunna ge träffsäkra prognoser när det gäller vädret i Sverige och Stockholm i synnerhet.

På Yr´s hemsida kan du dagligen få uppdaterade väderprognoser för Stockholm. Prognoserna är extrem detaljerade och kan fås för varje enskild timme kommande 2 dygn. På Yr´s hemsida kan du alltså kontrollera vilken temperatur det kommer vara i Stockholm imorgon mellan kl 15:00-16:00 eller om det kommer att regna mellan 20:00-21:00 imorgon kväll.

Hos Yr kan du även få en långtidsprognos om upp till 10 dagar för vädret i Stockholm. Om det är viktigt att det blir rätt kan du logga in dagligen på deras hemsida för att kontrollera eventuella uppdaterade prognoser.

Aktuell väderprognoser direkt i din mobiltelefon

Yr erbjuder just nu sina väderprognoser för Stockholm som en applikation till såväl iPhone som mobiltelefoner med Android. Här kan du ladda ned Yr´s iPhone App:
http://om.yr.no/plattform/iphone/SMHI Stockholm
Välj mellan 5 och 10-dygnsprognoser för vädret i Stockholm

SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut) är ansvarigt för de väderprognoser du bland annat kan se i slutet av Rapport och Aktuellt på SVT (Sveriges Television). Om du har svårt att bänka dig framför TVn eller vill få en uppdaterad väderprognos för Stockholm så erbjuder SMHI prognoser direkt på sin hemsida.

Väderprognoserna för Stockholm är inte lika detaljerade på SMHI som hos Yr.no. På SMHI visas vädret i Stockholm för förmiddag, eftermiddag, kväll och natt medan du hos Yr.no kan få detaljerade prognoser timma för timma.

Hos SMHI kan du få prognoser för de kommande 10-dygnen. Även SMHI erbjuder sina prognoser för alla med Android eller Iphone mobiler via följande länk: SMHI mobil.