Vandrarhem Stockholm


Lista på vandrarhem i Stockholm uppdelat efter pris för övernattning. Billigaste vandrarhemmet högst upp. Alla vandrarhem ligger i närhet till tunnelbana och med centralt läge i Stockholm.


Övernattning i Sthml från 120 kronor per natt!

Acco Hostel

Billigaste boendet i Stockholm hittar du på vandrarhemmet Acco Hostel. Acco Hostel är ett självbetjäningsboende. Det innebär att detta vandrarhem är obemannat och att du får koder till huvudentre och ditt rum i samband med bokningen. Genom att minimera personalen kan det boende hålla riktigt låga priser. Pris för sovplats (egen säng) i flerbäddsrum startar från låga 120 kronor.

Priset för boende på Acco Hostel är helt oslagbart i Stockholm, i princip alla andra vandrarhem tar ut kring 200 kr eller mer för enkel sovplats. I priset för boendet ingår fortfarande gratis tillgång till WiFi och TV i entren. Priset innebär dock också att detta boende saknar en del bekvämligheter som annars vanligen finns på vandrarhem i Stockholm. Förutom att du inte kan räkna med att boendet är bemannat (du kommer alltid in i byggnaden med koderna då får till entren och ditt rum) så saknar man ett gemensamhetsrum och det finns inte heller kylskåp i byggnaden.

Prioriterar du billigt boende i Stockholm är Acco Hostel ett utmärkt val att övernatta på. Acco Hostel ligger på Södermalm med närhet till tunnelbanan.
Största vandrarhemmet i Stockholm.

Fridhemsplans Vandrarhem

Att få plats på vandrarhemmet Acco Hostel (beskrivet i stycket ovan) kan vara svårt om du söker sovplats med kort varsel då boendet ofta snabbt blir fullbokat på grund av det låga priset. Ett fullgott och billigt alternativ är då att söka övernattning på Fridhemsplans Vandrarhem som ligger på centrala Kungsholmen med närhet till centrala Stockholm. Boendet håller hög kvalitet och du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum eller sovsal. Pris i sovsal startar från 275 kr per natt.

I rummen på Fridhemsplan finns TV och tillgång till WiFi. Sängarna på boendet håller hotellstandard. Frukost kan köpas till mot en extra avgift.Vandrarhemsguider till Stockholm

I Stockholm finns över 20 olika vandrarhem. Vi har här presenterat två vandrarhem som erbjuder extremt billigt boende (Acco Hostel) och centralt läge med utmärkt standrad (Fridhemsplans Vandrarhem).

Är du i behov av ytterligare recensioner eller vill välja ett vandrarhem i en annan stadsdel av Stockholm rekommenderar vi att du besöker Sök vandrarhem Stockholm. På denna sajt får du en snabb och översiktlig bild över Stockholms alla vandrarhem.