Lager och magasinering Stockholm


I Stockholm finns det ett stort utbud av billiga lager och magasin för dig som privatperson som är i behov av ett tillfälligt eller permanent förråd. Billiga förråd finns såväl i centrala Stockholm som i anslutning till de större trafiklederna runt om Stockholm.


Shurgard Magasinering - 21 lageranläggningar i Stockholmsområdet!

Shurgard är det största företaget när det kommer till magasinering för privatpersoner och mindre företag i Stockholmsområdet. Shurgard har hela 21 anläggningar för magasinering i Stockholmsområdet och är nästan ensamma på hela marknaden att ha lager i centrala Stockholm/Södermalm.

På Shurgards hemsida kan du se var varje lager ligger i Stockholmsområdet och välja det lager som ligger närmast din bostad. De flesta lager har öppet mellan 05.30 - 22.00 vilket innebär att du kommer åt dina ditt förråd under dessa tider, en del av magasinen har dygnet-runt-öppet. Varje anläggning är vanligen bemannad med personal mellan kl 10:00-18:00. Varje lager har tillträde året om, det innebär att du kommer åt dina ägodelar även under storhelger.

Shurgard har flera lösningar och erbjudanden som passar människor i olika livsskeden. Oavsett om du bara skall magasinera en kort tid i samband med flytt eller skilsmässa, eller önskar ett permanent förråd så kan Shurgard hitta en lösning för dig.

Shurgard erbjuder vanligtvis en gratis månadshyra för nya kunder. På Shurgards hemsida är det enkelt att beräkna kostnaden för månadshyran och att göra en uppskattning över hur stort förråd man behöver.Minilager i Stockholm - Hyr billiga förråd om 2 till 50 kvadrat!

Minilager i Stockholm har 2 anläggningar där privatpersoner kan hyra mindre förråd, den ena anläggningen ligger i Solna i närheten av Bilia och den andra anläggningen ligger i Bromma i samma fastighet som K-Rauta.

Förråden du kan hyra är mellan 2 till 50 kvadratmeter i storlek. På Deras hemsida kan du enkelt skicka en prisförfrågan utifrån hur stort lager du är i behov av och hur länge du önskar hyra. Väljer du att hyra i minst tre månader får du första månadshyra gratis!

Samtliga förråd ligger på markplan vilket gör in- och utlastning mycket enkelt. Alla lagerutrymmen är även tempererade så du riskerar inga köldskador vintertid. När du hyr hos Minilager hyr du även med kort uppsägningstid, på endast 15 dagar kan du säga upp ditt lager så att du slipper betala hyra för ett förråd du inte längre har användning för.City Self-storage - Erbjuder prisgaranti på förråd i Stockholm!

City Self-storage erbjuder uthyrning av små lagerutrymmen till privatpersoner och mindre företag på 8 olika anläggningar runt om i Stockholm. Samtliga anläggningar håller hög säkerhet med videoövervakning och larmsystem. Som hyresgäst till ett förråd får du en elektronisk nyckel vilket gör att du kan komma åt ditt förråd varje dag året om.

Uppsägningstiden för ett förråd är endast 15 dagar vilket gör att du slipper bli bunden av långa kontrakt. City Self-storage uppger att de erbjuder dig som kund prisgaranti - kan du hitta billigare förråd hos en konkurent så matchar och lägger sig City Self-storage under ditt pris. Hyr du minst 3 månader får du också första månadens hyra gratis!