Möbler Stockholm


Tips, ideer och inspiration för var du kan vända dig om du söker möbler i Stockholmsområdet:

Em Möbler

Designmöbler som sätter prägel på ditt hem!

I ett land där IKEA tagit över det svenska vardagsrummet och varje hem snart ser ut som varandras spegelbild kan det kanske vara kul att gå i en annan riktigt och välja en försäljare av möbler och heminredning med egen stil.

Hos Em Möbler hittar du högkvalitativa soffgrupper och möbler till hemmet med vacker design. Priserna håller förstås en högre prisbild än IKEAs men innebär också en chans för dig att sätta din egna unika prägel på ditt hem. Alla bostäder skall väl ändå inte se likadana ut i vårt avlånga land?

EM Möbler har 6 butiker i Stockholms län, bland annat på Ringvägen på Södermalm och i Bromma. Väganvisningar och adresser hittar du direkt på Em Möblers hemsida.Stalands Möbler

Möbler och heminredning i världsklass!

Stalands Möbler är verkligen ett möbelföretag som sätter stolthet i vackra möbler och heminredning. Här hittar du fantastisk och modern design. Kvaliteten och materialen håller absolut högsta klass.

Som vanligt gäller det gamla talesättet "smakar det så kostar det", möbler hos Stalands Möbler håller en prisfaktor x 2-3 jämfört med Ikea. Å andra sidan kan du välja bland soffgrupper, fåtöljer, matbord och stolar med unikt hög kvalitet och hög designfaktor.IKEA

Ett tryggt och billigt val!

Ingen möbelguide är komplett utan att åtminstone ha nämna Ikea vid namn. Ikea är Sveriges största varuhus och en gigant på den svenska möbelmarknaden. I Kungens Kurva i Huddinge finns Sveriges största köpcentrum och Ikeas största varuhus. Passar utmärkt för den unga familjen eller studenten som önskar möbler av god kvalitet till fantastiska priser.

Öppetider, telefon och väganvisningar Kungens Kurva